Kysymykset & vastaukset

Tilausta koskevat kysymykset

Miten tilaan tapetin?

Kirjoita haluamasi mitat kenttään "Korkeus" ja "Leveys". Useimmissa tapauksissa kuvaosa muuttuu. Tästä ilmoitetaan sinisellä kehyksellä. Voit nyt sijoittaa kuvaosan hiirellä tai sormella (matkapuhelin ja taulutietokone) tarpeen mukaan toivottuun paikkaan. Suosittelemme että lisäät pari senttimetriä antamiin korkeus- ja leveysmittoihisi asennusvaraksi sillä kaikki seinät eivät aina ole suoria.

Voinko tilata tapetin myös puhelimitse tai sähköpostitse?

Kyllä, ja me autamme sinua tietenkin kun teet tilauksen. Huomioi kuitenkin, että emme voi tarjota sinulle kaikkia maksutapoja, kun tilaat puhelimitse tai sähköpostitse.

Miksi en ole saanut tilausvahvistusta sähköpostitse?

Kun tilaus on käsitelty, lähetämme sinulle aina tilausvahvistuksen sähköpostitse. Jos et saa sähköpostia muutaman minuutin kuluttua tilauksen tekemisen jälkeen, saattaa tekninen ongelma olla syy siihen tai sähköpostiosoitteessasi saattaa olla ongelma. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voinko peruuttaa tilaukseni?

Niin kauan kuin tilauksesi ei ole vielä tuotantovaiheessa, voimme peruuttaa tilauksesi. Lähetä meille sähköposti ja ilmoita tilauksesi numero.

Voinko muuttaa tilaustani?

Niin kauan kuin tilauksesi ei ole vielä tuotantovaiheessa, voimme huomioda muutospyyntösi. Lähetä meille sähköposti ja ilmoita tilauksesi numero.

Voinko palauttaa tilaukseni?

Betterwallsilta tilatut tavarat valmistetaan aina määriteltyihin mittoihin asiakkaan määrittelyjen mukaisesti. Siksi asiakkaalla ei ole peruuttamis- tai palautusoikeutta.

Miten minun tulee toimia jos tahdon valittaa?

On parasta ilmoittaa meille tuotevirheistä tai tuotantovirheistä kirjallisesti osoitteeseen support@betterwalls.com. Dokumentoi virheet kuvilla mikäli mahdollista. Virheelliset tuotteet korvataan välittömästi ilmaiseksi.


Maksamista ja toimitusta koskevat kysymykset

Mitä maksutapoja on käytettävissä?

Luottokortti
Apple Pay
Paypal

Paljonko toimitus maksaa?

ilmainen toimitus!
Zölle & Steuern inklusive

Kuinka kauan toimitus kestää?

Arvioitu toimitusaika: perjantai, 21. tammikuuta 2022 - tiistai, 25. tammikuuta 2022

Miten voin seurata pakettini lähetystilaa?

Kun tilauksesi on käsitelty, saat toimitusilmoituksen sähköpostitse paketin seurantanumerolla. Tällä numerolla voit milloin tahansa seurata pakettisi lähetystilaa.

Voinko lähettää tapetin toiselle vastaanottajalle lahjana?

Voit antaa toisen toimitusosoitteen. Lahjapakkauksia ei kuitenkaan tällä hetkellä vielä ole saatavana.

Miten minun tulee toimia jos lähetys on vaurioitunut?

Tarkista, että tuotteessa ei ole kuljetuksesta johtuneita vaurioita heti tuotteen vastaanoton jälkeen. Kuljetus on riittävästi vakuutettu ja tuotteesi korvataan. Ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian.


Tuotetta koskevat kysymykset

Mitkä ovat Betterwalls valokuvatapettien ominaisuudet?

Painamme ainoastaan kuitukangastapetteja, jotka painavat 122 g / m² ja koostuvat selluloosa- ja tekstiilikuiduista. Tämä yhdistelmä tekee kuitukangastapetista erityisen tukevan ja kestävän. Kuitukangastapettimme ovat hengittäviä, peittävät seinän mahdolliset halkeamat, kestävät naarmuuntumista, sietävät puhdistusaineita ja ovat erittäin valonkestäviä ja eivätkä sisällä PVC: tä. Kuitukangastapetit soveltuvat vain sisäkäyttöön.

Miten asennan Betterwalls valokuvatapetit seinään?

Tapetointi tehdään kaupasta saatavalla liimalla. Täältä löydät yksityiskohtaiset asennusohjeet.

Minkälaiselle seinäpinnalle voin tapetoida?

Pinnan tulee olla kuiva, puhdas, sileä ja imukykyinen.

Käykö valokuvatapetin irrottaminen seinästä helposti?

Kuitukankaasta valmistettu valokuvatapettiemme irrottaminen seinästä tapahtuu yleensä ilman ongelmia. Se vedetään vaan pois seinästä kuivana ja seinä ei siinä vaurioidu.

Minkä levyinen on valokuvatapetin vuota?

Sen leveys on 50 cm. Jos esimerkiksi tilaat tapetin, jonka kokonaisleveys on 280 cm, niin silloin saat viisi (5) täysin painettua vuotaa ja yhden (1) painetun vuodan, jonka leveys on 30 cm.

Millä resoluutiolla tapettini tulostetaan?

Kaikki tulostimemme ovat markkinoiden moderneimpia ja tulostavat resoluutiolla 2400 ppi.


Omia kuvia koskevat kysymykset

Miten voin tilata valokuvatapetin omasta kuvasta?

Vaihda täältä suoraan tapetin määritystyökaluun. Klikkaa määritystyökalun Valitse tiedosto- painiketta ja lataa kuvasi.

Mitä tiedostomuotoja hyväksytään?

Voit lataa JPG-, TIFF- ja PNG-tiedostoja.

Onko tiedostokoossa rajoituksia?

Kuvasi pitäisi olla vähintään 2 megatavua (MB) ja enintään 500 megatavua (MB)

Tarkistetaanko että ladattu kuva on tarpeeksi hyvälaatuinen?

Lähetyksen jälkeen kuvasi tarkistetaan automaattisesti pikselien lukumäärän suhteen ja lasketaan suurin mahdollinen tulostusmuoto. Jos haluamasi muoto ei ole syöttökelpoinen, kuvasi resoluutio on liian pieni. Jos voit syöttää haluamasi muodon, resoluutio on silloin riittävä. Ennen tulostamista kuvakäsittelijämme tarkistavat vielä kerran jokaisen tiedoston. Epävarmoissa tilanteissa otamme sinuun yhteyttä.

Mitä tapahtuu ladatulle kuvalleni tuotannon jälkeen?

Tuotannon jälkeen säilytämme tiedostoasi vielä seuraavat neljä viikkoa. Jos tuote on vahingoittunut tai jos tapetoinnin aikana on sattunut haksahdus, voimme heti järjestää uuden tuotteen. Näiden neljän viikon kuluttua kuvat poistetaan pysyvästi palvelimistamme.


Onko sinulla muita kysymyksiä?